Inspänningstyglar

Idag har jag och Izza varit ute i skogen på en tur. Eftersom hon är en ganska stark dam så spände jag idag in henne med inspänningstyglar med gummiring. Hon accepterade det direkt och joggade på framåt, this site duktig flicka.

Igår provade jag även Hannas inspänningstyglar med resår, physician fungerade inte riktigt lika bra… Hon lyckades då dra upp huvudet även fast jag spände in henne ganska hårt, och då gör det ju mer skada än nytta så dom slopade jag. Det är tydligen bättre med lite stummare inspänning på min lilla piga.

Inspänningstyglar från Hööks, och ett bra täcke som jag funderar på att inhandla:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.