Prestige Modena D

Nu har jag beställt en sadel! Det blev en Prestige Modena D med korta kåpor för mina korta ben. Efter lång fundering så valde jag till slut kalvskinn, site verkar vara mjukare. Så om 6-8 månader han jag och Izza äntligen en dressyrsadel :)

Prestige Modena D:

Publicerat i Allmänt.

2 Comments

  1. Hej! Hur bred är din sadel? Glider den framåt? Har även en Prestige Modena som jag hade på mitt halvblod och är nu fundersam om min runda haflinger kan ha samma sadel, dock efter att den breddas lite (från 35 till 37 kanske)

    • Hej! Är inte helt säker men tror att det är 34″ på min sadel. Den har aldrig glidit fram, men Izza har ett bra sadelläge och är inte svår att hitta sadel till. Sen använder jag en superbra sadelgjord som håller sadeln på plats, en Wintec Cair gjord med luft. Hoppas att du hittar en passande sadel :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.