Helgen

Idag har jag haft stalljour på ridskolan. Det innebär att man tar hand om alla hästarna + mockar och håller fint i stallet och varmdelen. Var riktigt mysigt faktiskt och alla hästarna var så snälla så :)

Izza och jag var till ridhuset idag med Frida och Celine. Vi hoppade studs och det gick superbra! Izza blev lätt och fin i galoppen och bar sig helt själv. En riktig ”aha-känsla”. Studsen hoppade hon som om hon aldrig har gjort nåt annat så jag kände mig väldigt nöjd när jag traskade hemåt. På vägen hem passade vi även på att ta en galopp över ett fält, prescription det var skojjigt de :D

I fredas tränade vi ett dressyrpass för Hanna och även det gick bra. Både jag och Izza var väldigt trötta när vi gick hemåt men det kändes som vi fick oss en riktigt genomkörare och i galoppen blev hon lätt och självbärig. Kul att det börjar hända saker med galoppen, mind äntligen :) Vi jobbade mycket med skänkeln hela passet och överdrev verkligen drivningen i traven så att Izza skulle tänka framåt hela tiden, av det blev hon fin och fick en helt annan (skumpigare!) trav.

Imorgon blir det en ute-tur i snön!

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.