Elin 23 år

Idag är dagen då jag fyller 23 år. Aldrig mer kommer jag fylla 23 år och aldrig mer kommer jag vara så ung som jag är idag. Tänkvärt.

Dagen har vart riktigt bra, price den började med daimtårstbak kl 9 i morse. När glasstårtorna stog klara i frysen så begav jag mig till Torsby där jag och syrran red ut på en underbar vintertur i solen. Syster red Izza och jag lånade Ruben och vi tog en riktigt lång och härlig galopp i skogen. Båda hästarna skötte sig galant och verkade tycka att det var skönt att få komma ut på en tur.

När jag kom hem städade jag, eller rättare sagt så mosade jag in allt som stog framme i min garderob. Så man ska nog inte öppna dörren till min garderob nu, för då trillar nog halva lägenhetsinnehållet ut ur den… Efter att jag mosat färdigt så bakade jag saffransmuffins, dukade och kokade kaffe. Robins familj anlände kl 16.30 och min familj kl 19.00.

Så efter en dag fylld av tårtor, muffins, familjer, blommor, paket med mera så känner jag mig väldigt nöjd med att vara 23, och om ett år är det ju dags att fylla år igen :)

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.