Ninaträning

Idag har jag och Izza ridit för en ny dressyrtränare, medications Nina från Malung. Det gick väl hyfsat bra men Izza kändes ganska nonchalant idag. Jobbade mycket med ställningen och att hon skulle vara självbärig i alla gångarten. En grej jag måste jobba mycket mer med är att komma ner i sadeln, så därför ska stigbyglarna bort på alla dressyrpass framöver! En grej till vi tränade en hel del på var att Izza ska gå kvar i form och vänta på mig i fattningarna, hon vill gärna slå sig fri och rusa iväg i dom.

Överlag så tyckte jag att Nina var riktigt bra och nu har vi några nya hemläxor att träna vidare på :)

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.