Hoppträning med Izza

Igår var det dags för hoppträning igen och jag red ensam! Alla andra hade avbokat så jag fick en privatlektion, det tackar jag för :) Det enda som var lite drygt var att jag var tvungen att bära fram och bort alla hinder själv. För att lösa det problemet band jag upp tyglarna på Izza och lät henne gå lös i ridhuset. Hon verkade trivas med att va lös och hon traskade efter mig ända in i hinderförrådet :)

Hoppningen gick bra, vi tränade mycket på att hålla en jämn galopp genom hela banan och mot slutet tränade vi på att göra kortare svängar. Izza svarade oväntat bra på ”svänghjälperna”, men jag tror att berodde mycket på slutorna vi gjorde på framridningen. Jag kom åt henne riktigt bra då och fick intill högerbogen och vänster bakben. Idag väntar ett dressyrpass utan stigbyglar, välkommen träningsvärk!

Gårdagens bana. Volt, långsida, volt, långsida:

Publicerat i Allmänt, Hoppträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.