Dressyr i ridhuset

Idag var jag uppe med tuppen och hade utsläpp av hästar i stallet. Tyckte det var lika bra att rida när jag ändå var där så drog till ridhuset. Värmde upp med stigbyglar och hängde sedan upp dom framför sadeln. Idag gick det bättre än vad det gjorde sist och jag spände mig inte alls lika mycket i benen, this kul att det blir bättre för varje gång :)

Izza kändes fin hela passet och jag red massor av 8-volter och serpentiner för att få henne lösdjord i sidorna. Red även min favoritövning, see man rider upp på medellinjen och rider sedan 10-metersvolter ut åt båda hållen hela medellinjen ner. Izza blir så himla mjuk och lyhörd av den övningen!

Imorgon väntar en uteritt och på tisdag hoppning. Tror att jag ska rida i dressyrsadeln ute imorgon, måste verkligen ”rida in mig” i den nu.

Bjuder på en bild på mina sadlar. Dressyrsadeln är en Prestige Modena stl 17″ med bom 34 och hoppsadeln är en Bates Elevation stl 16,5″ med blått järn.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.