Shopping i Karlstad

Igår åkte jag och Frida på roadtrip till Kil och Karlstad. Lämnade först in mina gamla stövlar på lagning i Kil (efter att ha åkt vilse minst 4 mil), information pills efter det åkte vi vidare mot Färjestad Rid & Trav i Karlstad där jag provade massa olika stövlar. Jag hade ju spanat in mig på stövlarna Cavallo Grand Prix Plus, stuff men de var ju lite väl dyra för min studentplånbok. Hittade istället ett par Cavallo Junior som var jättesköna och snygga! Och dessutom var dom 1500 billigare än Grand Prix Plus :) Så beställde ett par sådana, ampoule det tar tråkigt nog en månad innan jag får dom…

Efter Färjestad Rid & Trav drog vi vidare mot Hööks där jag inhandlade ett par nya ridbrallor, mina gamla favoriter har gått sönder. Köpte även en väst och ett nytt täcke till Izza.

När shoppingen var över hjälpte jag Fridus att bära in grejer i hennes nya lägenhet :)

Cavallo Junior, 1995 kr på Färjestad Rid & Trav:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.