Härlig lördag

Idag har jag haft en riktigt härlig lördag! Dagen började med att jag och hundarna släppte ut hästarna hos Hanna. Sen åkte jag till mamma och pappa och såg lite på Freestyle VM, order som min syster Emma deltar i. Efter det åkte jag hem till lilla Lysvik och gick ut på en lång och härlig promenad i solen med Nelly och Robin. Nelly var lika busig som vanligt :)

Efter promenaden hängde jag och Nelly med Robin ner till verkstan där jag tvättade och städade hela min bil, ed så nu är den fin och ren igen! Nelly blev dock inte lika ren och fin, tassarna var helt svarta när vi kom hem så då bar det av rätt in i duschen. Det är riktigt praktiskt med vita tassar på vovvar, då syns det rätt tydligt när dom behöver en dusch :)

Nu blir det medodifestivalen och tacos!

Min pärla, Peugeot 106 Sport:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.