Hoppträning med Finisa

Igår hopptränade jag igen men Izza fick stanna hemma. Lånade en ridskolehäst som heter Finisa ”Isa”, rx en vit D-ponny med mycket enegi. Igår hade hon extra mycket enegi och det kändes som att hon gärna hade galopperat i flera timmar till om hon hade fått.

Vi hoppade i alla fall en serie på medellinjen, there rättuppstående, information pills ett galoppsprång, tvåstuds, två galoppsprång, oxer. Det svåra med den här övningen var att väggen kom supersnabbt efter sista hindret, så det var inte direkt lättsvängt eftrer oxen. Men vi klarade oss igenom den här övningen med så nu siktar vi mot nästa tisdag då Izza ska få göra hopp-premiär efter vilan :)

Den 28:e februari ska jag och Izza träna för Mia Grahne!

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.