Hoppträning med Izza

I tisdags hoppade vi en övning utefter ena långsidan. I början tränade vi mycket lydighet och gjorde halt eller saktade av till trav efter första hindret. Mot slutet hoppade vi hela linjen med rättuppstånde – 5-6 galoppsprång – oxer.

Izza kändes inte riktigt så påverkbar som hon brukar. Drivningen fungerade inte riktigt så då orkade jag inte att rida ihop henne i galoppen. Men vi tar nya tag på tisdag! Den 2 oktober är det en lokal hopptävling för häst på min klubb, find tror ni att jag fixar att hoppa en bana på 90 cm då? Vi kan ju satsa på det i alla fall så får vi se vad som händer på vägen.

Imorgon ska jag och Izza träna för Hanna igen och på söndag ska vi träna program med Michaela och Diolina :)

Tisdagens övning, i början tränade vi lydighet mellan hindrena och la ut
travbommar som vi travade över:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.