Hoppträning med Izza

Igår tränade jag och Izza lite hoppning med hoppgruppen igen. Vi gjorde en jättebra övning där man hoppade ett hinder på långsidan, sildenafil gjorde en stor volt med ett hinder, och sist hoppade hinder nummer 3 på långsidan. Izza var lite stark och stel i början men efter många halvhalter och volter i galoppen blev hon jättefin! Hon bar sig helt själv i galoppen mot slutet, ett stort plus för det. Till sist hoppade vi långsidan utan volten och då låg hindren på 90 cm, kanske skulle satsa på några hopptävlingar i år ändå?

Gårdagens hoppövning:


Slänger in förra tisdagens övning också, då hoppade vi en lydnadsbana
med bommar på volten och en komination på böjt spår.

Publicerat i Allmänt, Hoppträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.