LC:1 Hagfors-Uddeholms Ridklubb 28 maj 2011

Tävlingen i Hagfors kändes okej. Izza var lite framtung och seg, jag var lite ofokuserad. Trots detta red vi på 63 % och slutade på en tredjeplats, en plats utanför placering. Jag är jättestolt över mig lilla häst som tar allt på tävlingsplatsen med ro, hon går in i alla nya ridhus utan problem och har hittills inte varit rädd för ett enda dressyrstaket!

Frida var med och fotade, Robin var med och körde transporten, tur att jag har så snälla medhjälpare :)

På sista bilden syns Lotta på Amarone, hon har sin ponny i samma stall som jag har Izza uppstallad. Hon vann klassen igår:

Publicerat i Allmänt, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.