Ninaträning

Igår var det dags för Ninaträning igen! Vi nötte ganska många fattningar och till slut fick jag till några som var riktigt bra. Vi fick tänka lite framdelsvändning in i fattningen och då stannade Izza lite bättre ”i ramen” och drog inte tyglarna ur händerna på mig. Framöver ska det nötas lite mer på fattningarna, price både på linan och från ryggen.

Igår inhandlade jag en riktigt bra gramantygel på Hööks, den är tunnare framtill så att den ska löpa bättre genom bettringarna. Ett snyggt rött schabrak fick även följa med hem, jag tänkte ha det när jag ska hopptävla framöver.

Nästa dressyrtävling är inplanerad den 7 juli, tyvärr har inte propositionen kommit ut än så jag vet inte vilka klasser som är med.

Nya tävlingsschabraket:

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.