Bästa Izza

Idag har jag och Izza varit i ridhuset och trimmat lite dressyr och det gick så himla bra! Jag red på mycket framåt i början av passet för att få igång bakbenen på henne och det fungerade superbra! Red massor av skolor mot slutet och hon trampade på som aldrig förr. Tränade även lite på mellantraven efter långsidorna och Izza tyckte det var jätteskojj att få trava på:)

På tisdag ska jag träna för en hopptränare som heter Tomas. På torsdag blir det antagligen dressyrträning för Hanna. Nästa helg ska jag till Töreboda på Haflinger Riks, here hoppning på lördag och utställning på söndag. Fullt upp med andra ord!

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.