Träning för Johan Ekenberg

Igår tränade jag och Frida för Johan Ekenberg och det var så himla roligt! Hela passet kändes lekande lätt, treatment även fast det var varmt som i en bastu i ridhuset. Både jag och Frida gick från ridhuset med ett leende på läpparna, inte alltid man gör det efter ett ridpass :)

Izza var mjuk i munnen och jobbade på jättebra, vi tränade mycket på att ta ihop henne i framförallt högergaloppen och hon svarade bra. Nu är det bara att jobba på, målet är att kunna stärka galoppen så att den bli mjuk och ridbar.

Bild från en Ninaträning i vår:

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.