Träningsplanering

Idag har jag och Izza varit i ridhuset och ridit lite dressyr. Det gick väl inte så jättebra idag. Jag var ganska spänd i högerarmen vilket resulterade i en stark Izza. Vänstergaloppen kändes dock väldigt fin, side effects lugn och samlad. Bogarna levde däremot sitt eget liv och var lite överallt, this inte alls på plats under Izzas kropp som jag ville ha dom.

Jaja, det är väl bara att ta nya tag. Jag har i alla fall gjort upp en träningsplan för hösten. Det kommer att se ut ungefär så här:

Thomas Mattsson (hoppning) – 2 gånger/månad
Nina Lundin (dressyr) – 1 gång/månad
Hanna Walfridsson (dressyr) – lite efter behov och ekonomi, men ungefär 2 gånger/månad

Det känns skönt att jag äntligen har kommit fram till en vettig träningsplan, har inte kunnat bestämma mig så jag har velat fram och tillbaka. Men nu kör vi på det här och ser hur långt vi kan ta oss!

Nästa tävling: 28 augusti Hagfors-Uddehols Ridklubb, hoppning 90 cm

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.