Torpgården Grand Prix 2012

I söndags var jag och Izza med på Torpgården Grand Prix i Önnerud. Det är en liten hopptävling för de som står i Torpgårdens stall. Efetrsom Izza har varit installad där tidigare så fick även hon vara med. Tyvär var inte Izza så sugen på att hoppa i söndags, approved   hon var suuper seg. Trots det så lyckades vi knipa en 3:e plats och vi plockade med oss en gul rosett hem till rosettsamlingen.

Eftersom Izza kändes så trög i söndags så har hon skrittat måndag och tisdag. Igår var jag ute och joggade i skogen och idag är det dags för Ninaträning. Är förberedd på att hon kommer vara ganska stel i sidorna idag men hoppas på att få hjälp av Nina. Kommer också att träna mycket på volter och övergångar eftersom vi har haft lite problem med det när vi tränara själva.

Bild från i söndags, sildenafil fler bilder kommer. Foto Peter Dahlström:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.