90 cm Hagfors-Uddeholm 28 augusti 2011

Ja idag har alltså jag och Izza nått vårat mål för 2011 – att starta en lokal hästhoppning. Visst startade vi, more about  och visst hoppade vi, men bra kändes det inte. Izza hade ingen framåtbjudning över huvudtaget. Inget sug mot hindrena och ingen vilja. Vi hoppade fyra hinder och sen bröt jag, kändes inte rätt att pressa henne när hon var så seg och otaggad.

Kanske hade hon en dålig dag, kanske är hon lite osäker efter vurpan förra veckan. Nu blir det i alla fall hopp-paus ett tag framöver. Ska bara hoppa småhinder och bygga upp självförtroendet på både mig och Izza.

Vi har i alla fall uppnått ett mål som jag aldrig trodde att vi skulle uppnå. Nu laddar vi om och satsar på dressyrtävlingen den 11 september på Hammarö!

Publicerat i Allmänt, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.