Izza och jag går till kiropraktorn

Idag har jag varit hos kiropraktor för första gången i mitt liv. Det vara såå skönt att få knäcka rätt det som har luggigt fel så länge. Ingen kiropraktor-skräck här inte :)  Kiropraktorn tyckte att jag var ”väldigt sned i ryggen” och att det inte alls var konstigt att jag har haft ont. Det har varit lite frustrerande att rida med sned rygg eftersom jag aldrig har känt båda sittbenen i sadeln. Men nu ska det alltså bli ändring på det!

Imorgon ska även Izza till kiropraktorn, diagnosis eller hon ska till Equiterapeuten som det heter på hästspråk. Jag hoppas att ETn kan hitta något som sitter snett på min lilla pålle, drug och att det är lätt att åtgärda.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.