Ninaträning

Idag har jag och Izza tränat ett pass för Nina. Vi nötte lite fattningar och de funkade riktigt bra! Tränade på att Izza inte skulle rusa in i fattningen utan vänta kvar hos mig, treatment inte det lättaste men jag fick bra tips på hur jag kunde tänka. Traven blev superfin när jag fick tag på båda bogarna och bakbenen. Inte heller det lättaste men det känns verkligen skillnad när hon stannar inom ramen. Nu är det bara att fortsätta nöta hemma.

Idag har jag haft bakkväll hemma. Bakade smarriga kokostoppas och chokladkakor. Recept kommer! Imorgon blir det uteritt, bad och sen fika hos Mickan (med de nybakade kakorna) :)

Tror att jag har en älglus i håret, mysigt? Nej…

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.