Dressyrträning för Hanna

Idag har jag minsann varit morgonpigg. Jag åkte till stallet kl 6 eftersom jag hade träningstid kl 7, more about inte illa för att vara mig! Jag brukar alltid vara så seg på morgonen, men när man väl har gått upp så kan man lika gärna vara lite effektiv :)

Träningen gick i alla fall bra. Vi red lösgörande övningar och arbetade med att få Izza ”inom ramen”. Hon vill gärna slänga ut bogarna lite här och var och då blir det lite svårstyrt. Skolorna funkade i alla fall som dom skulle och vi fick även till några riktigt bra bakdelsvändningar. Skönt att vi är igång igen!

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.