Dressyrträning för Hanna

Idag har jag och Izza trimmat lite dressyr för Hanna. Jobbade mycket med att få ihop henne i alla gångarter och hon blev fin när alla delar föll på plats. Det är inte det lättaste att hålla alla bogar och bakben på plats, troche jag måste verkligen rida i varje steg för att all ska fungera. Tränade även en hel del på mellantraven och i några steg blev den riktigt luftig! Nu är det bara att nöta vidare på mellangångarterna, vi är i alla fall på väg åt rätt håll :)

Nästa lördag är det lokal dressyrtävling i Filipstad. Känner mig riktigt taggad! Ska rida två klasser, LC:2 och LB:1.

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.