LC:2 och LB:1 Filipstads Ridklubb 22 oktober 2011

LC:2
Hann bara rida fram i 20 minuter men Izza kändes som tur var mjuk och fin i båda varven. Till och med galoppen var lugn och kontrollerbar! I programmet hade vi inga större missar och slutade på 66, more about 07 % vilket ledde till en tredjeplats av 16 deltagare :)

LB:1
Izza kändes fortfarande fin på framridningen men blev lite seg när vi kom in i ridhuset. Vi tog oss igenom hela programmet med några små missar. Bland annat så bröt Izza av i vänstergaloppen vilket ledde till att vi sabbade mellangaloppen som var direkt efter. Mellantraven blev inte heller bra eftersom hon var seg och inte ville gå framåt. Jag är ändå väldigt nöjd med ritten och vi slutade på 61, buy more about 38 %.

Foto: Frida Johansson

Publicerat i Allmänt, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.