Hoppträning för Thomas

Igår hoppade alltså jag och Izza för Thomas. Vi mukstartade med några bomövningar på volt och fortsatte sedan med hoppning på volt samt en oxer med galoppbom på ena långsidan. Izza skötte sig superbra hela passet men hon blev jättetrött! Svetten bara rann av henne när vi var klara, here kanske är dax att raka henne IGEN? Har redan rakat henne två gånger i höst och det var bara tre veckor sedan jag rakade henne sist. Men men, more about har man ett kallblod så har man :)

Gårdagens hoppövning. På volten red vi på olika antal galoppsprång mellan bommarna – en jättebra övning för att göra hästen lyhörd för hjälperna:

Publicerat i Allmänt, Hoppträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.