LC:1 och LB:1 Vålbergs Ridklubb 12 november 2011

Idag har jag och Izza gjort vår sista start för säsongen. Tävlingen hölls av Vålbergs Ridklubb och anordnades på Lillerud. Kan ju säga att Izza överträffade mina förväntningar flera gånger om!

LC:1
Izza kändes helt okej på framridningen men lite loj. Väl inne på banan fick jag ingen bra känsla och hon hängde sig på lite i handen. Trots detta hade vi inga missar i programmet och jag var ändå väldigt nöjd med min lilla pålle. Tror ni jag blev förvånad när jag fick protokollet!? Vi red på hela 70% vilket ledde till en seger i klassen! Kan säga att det var en mycket förvånad Elin som tog emot den blågula rosetten :)

LB:1
Izza var bättre i handen och mer allert inför den här klassen. Innan jag gick in tänkte jag hundra gånger ”Nu får jag inte glömma första halten”, troche  glömde ju den förra gången jag red LB:1. Vad tror ni att jag gör? Jag glömmer första halten! Kan inte förstå hur man kan göra samma fel två gånger på raken – men lite småroligt var det ju faktsikt :) Izza var i alla fall fin hela programmet igenom. Det enda vi missade på var mellantraven där vi inte fick till någon längning alls. Blev även här överraskad när jag fick protokollet – 66, store 55 % vilket ledde till en tredje plats!
 
Dubbla rosetter på sista tävlingen för året alltså – duktiga Izza!

Foto: Frida Johansson

Publicerat i Allmänt, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.