Uteritter i vintermörker

I veckan har Izza tagit det ganska lungt. Vi har bara vart ute i skogen och strosat, pill bland annat så har vi ridit i kolsvart mörket två gånger – spännande vill jag lova! I julklapp ska jag önska mig en superbra pannlampa så att vi ser något när vi rider i mörkret. Jag har en pannlampa nu också men den lyser inte upp särskilt bra i vintermörkret. På Ullared införskaffade jag ett snygg svart skrittäcke med reflex och det har använts flitigt.

Imorgon ska jag och Frida till ridhuset. Tänkte rida igenom Izza ordentligt och funderar även på att nöta lite förvänd galopp. Beror på om det är mycket folk i ridhuset eller inte, website vi behöver nämligen lite plats när vi ska träna förvänd galopp – det går nämlinger väldigt fort i svängarna :)

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.