Lite småsur

Kan ju inte låta bli att vara lite småirriterad på Hööks idag. Upptäckte nämligen att täcket jag inhandlade för några veckor sedan inte alls är ett tjockt vintertäcke med 300 g fyllning utan istället ett vår/hösttäcke med 100 g fyllning. Inte konstigt att min rakade lilla häst fryser i hagen :(

När jag var på Hööks frågade jag specifikt efter ett slitstark vintertäcke med ca 300 g fyllning till ett vettigt pris. Hon rekommenderade då det här täcket till mig och påstod att det var 280 g fyllning i det, sickness plus att det var mycket slitstartk. Klart att man köper det! Blev måttligt irriterad när jag upptäckte misstaget idag…
Fick inte lämna tillbaka täcket heller eftersom det är använt. Kul, malady kul – jättekul. Nu ska jag sura ett tag till så får vi se hur jag löser täckesproblemet. Anatgligen får jag punga ut med mer pengar och köpa ytterligare ett täcke till min samling.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.