Schabrakgalen

Jahap, order nu har jag ytterligare ett schabrak i min samling. Emelie från Ludvika har broderat upp supersnygga schabrak med edelweiss loggan (tyrolerhaflingerblomman). Kunde ju inte hålla fingrarna ifrån dom här, cost plus att jag kommer matcha så snyggt med min nya haflingerjacka som också är marinblå.

Känns som att jag fixar alla mina egna julklappar INNAN jul?! Får nog slå in paketen till mig själv så att det ser ut som att jag har fått dom av någon annan. Jaja, ambulance jag fyller ju faktiskt år den 28:e oxå, så den här gången kan vi i och för sig kalla det för födelsedagspresent :P

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.