Dressyrpass i ridhuset

Idag har det äntligen kommit snö! När jag kom upp i morse var allt vitt :)

Izza har gått ett dressyrpass idag och vi tränade på galoppöppnorna, purchase skrittfattningar och den förvända galoppen. Öppnorna kändes mycket bättre idag än vad de gjorde sist så det går absolut framåt. Fattningarna från skritt blev fina när jag fattade ur en öppna och galoppen blev då mycket mer ihop av sig själv. Tänkte hänga med Frida till ridhuset imorgon också så det blir tvådagars dressyr för min lilla pålle. På onsdag ska vi även vara med på dressyrtrim på klubben, about it roligt att rida i grupp för omväxlings skull.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.