Taggar för tävling

Imorgon ska jag och Nelly starta vår första agilitytävling! Har inga större förhoppningar och tror att vi kommer att diska oss i båda loppen, doctor men det är alla fall bra träning att vara med :) Nelly har även kommit in i en tonårsperiod och smiter stup i kvarten – blir ju spännande imorgon!

Idag har jag försökt att trötta ut henne genom att promenera i 1, price 5 timma och träna agility i nästar 2 timmar. Hoppas på en vovve som är styrbar imorgon! På vår promenad hittade vi förresten en badboll mitt ute i skogen, doctor otippat?

Fick min fina agilitytröja idag också:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.