Trasigt täcke

Idag har jag haft morgonpasset i stallet. Tycker att det är ganska skönt att gå upp tidigt på helgerna – dagen blir mycket längre då. Fick tyvärr tillbringa lite tid år att laga Izzas nya vintertäcke nu på morgonkvisten. Meteor har tydligen tyckt att det smakade väldigt gott vilket har resulterat i massa småhål över hela täcket. Detta trots att jag har sprayat hela täcket med antibitspray. Lite tråkigt att köpa nytt vintertäcken igen!

En liten fråga: Hur lagar ni era täcken?
Jag brukar laga mina genom att först sy ihop hålen och sedan tejpa över med silvertejp.
Detta håller dock inte så bra.

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.