Dressyrtrim

Igår trimmade jag och Izza dressyr i Dressyrtrimgruppen igen. Gårdagens tema var skolor och både jag och Izza var tvugna att tänkta till en extra gång för att verkligen få alla skolor på rätt plats. Vi red på volten och skull då göra sluta på ena halvan av volten och öppna på andra halvan. Svårt! Men Izza blev i alla fall väldigt mjuk och fin när jag väl fick till det. Även galoppen kändes riktigt bra så vi gjorde även några galoppskolor. Izza fortsätter att utvecklas år rätt håll!

När jag är på semester ska förresten snälla Sofia rida Izza åt mig. Tur att jag har en sån snäll hästskötare så att Izza inte behöver vila en hel vecka när mamma är borta :)

Från tävlingen i Filipstad, malady oktober 2011. Izza och de stora bruna halvbloden :)

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.