Uteritter på grusvägarna

Idag blev det ännu en uteritt på grusvägarna i skogen. Sen jag kom hem har jag varit ute och ridit tre dagar i sträck. Hade egentligen tänkt att longera minst en dag men den fina snöiga longeringshagen har istället blivit lerig och blöt nu när vårsolen har varit framme i några veckor. Utebanorna är inte heller ridbara och ridhuset är uppbokat på vardagarna, så då är det bara grusvägarna kvar. Har funkat ganska bra ändå men Izza blir ofta ganska spänd när man rider ut – det finns ju så mycket kul att titta på! Idag har vi bland annat sett tre söta rådjur och en hel flock med kråkor, mycket intressant enligt min busiga lilla häst.

Idag har jag även satt på pannbandet på det nya tränset och det blev så fint! Skönt med ett helt och rent träns för omväxlings skull, ett extra plus var också att det passade utan att jag behövde göra en massa extrahål :)

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.