Hoppträning för Thomas

Igår tränade jag och Izza hoppning för Thomas igen. Uppvärmningen bestod av att få hästarna att jobba i en riktigt låg och lång form. I början vill Izza mest framåt och tog inte riktigt halvhalterna men efter en stund lugnade hon ner sig och blev riktigt fin! Hela ryggen var verkligen med och travtakten blev lugn och samlad.

Vi började sedan att hoppa ett litet räcke med galoppbommar före och efter. eftersom vi skulle komma på hindret ur en högersväng ställde det till lite problem för oss – Izza har nämligen svårt att få med sig yttersidan i högersvängar. Men vi provade flera gånger och till slut blev det lite bättre. Mot slutet satte vi ihop en bana och Izza tyckte att livet var kul, äntligen är hoppglädjen tillbaka :)
Gårdagens bana, det blå är en vattenmatta:
Publicerat i Allmänt, Hoppträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.