Sadelskåpet Winnie

Det kanske inte var så svårgissat men nu står det faktiskt ett svart sadelskåp i min transport. Jag har längtat efter ett sadelskåp ända sedan jag köpte transporten. Eftersom jag inte har någon sadelkammare på släpet kommer det bli så skönt att kunna samla alla tävlingssaker på ett ställe och slippa knö in allt i bilen.

Har länge hållit utkik på blocket och hastnet och nu kom det äntligen ut ett bättre begagnat som bara hade stått i garaget hos förra ägaren. Fick alltså ett helt nytt sadelskåp betydligt billigare än om jag skulle ha köpt det direkt från butik. Nöjd och glad över min investering!

Skåpet invigs nästa helg :)

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.