Två avramlingar på samma vecka

Som rubriken antyder så har jag ramlat av Izza två gånger den här veckan. I måndags trillade jag av efter att jag och Izza helt enkelt delade på oss efter ett hinder, healing jag ville vänster och Izza ville höger. Då gick det bra och jag landade mjukt på fötterna.

Igår gick det inte riktigt lika bra… Jag skulle ut och rida med Frida och Åsa. Av någon kostig anledning lyckades Izza toucha en postlåda efter vägen, information pills hon blev då skitskrajj, medications flög rätt upp i luften och bockade sedan av mig. Jag tror aldrig att jag har varit så högt ovanför hästryggen någon gång innan! Jag var helt oförberedd eftersom detta var i början av ridturen och vi skrittade på lång tygel. Landningen blev lite hårdare den här gången och jag föll rakt ner i den stenhårda grusvägen. Efter omständigheterna känns det ändå ganska bra, ena armbågen är mörbultad och lika så min ländrygg. Postlådan blev också ganska mörbultad, Izza lyckades nämligen sparka på den så att den flög all världens väg. Nästa inköp blir därför en ny postlåda till Fridas familj!

Nu håller jag verkligen tummarna för att jag ska orka tävla på lördag. Just nu känner jag mig väldigt stel, men hoppas att det bara är spända muskler som spökar. Jag har i alla fall fått min starttid på lördag, 11.23 – sista startande i klassen :)

Ungefär ett sånt här bocksprång gjorde Izza igår.
Film från när jag och Izza hoppade för första gången:

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.