Träning för Johan Ekenberg

Idag har jag och Izza tränat för Johan igen. Jag är så nöjd med min häst idag! Allt flöt verkligen på bra och Izza var mjuk och följsam hela passet igenom och gjorde dessutom allt jag bad om. Vi red massor av skolor på medellinjen, help öppnor och slutor i trav och galopp. Travskolorna flöt på riktigt bra men galoppen är svår, information pills även fast hon har blivit mycket bättre och blir mer samlad för varje dag som går.

Nöjd och glad travade jag av min fina lilla Izza :)
Nu är jag riktigt taggad till nästa tävling den 15 april!

Snälla brorsan var med och fotade, this bilder kommer att komma upp under veckan när han har redigerat färdigt. Då kommer ni även få se bild på mitt nya fina schabrak :)

Foto: Anton Dahlström


Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.