Ingen LB:3 imorgon

Sådär, shop nu är Izzas svans duschad och fin :) Benen får vänta tills imorgon eftersom vi inte åker för än kl 11.30. Jag strök mig i LB:3, ed det blev nämligen alldels för lång dag för Izza annars och hon hade fått stått i transporten hur många timmar som helst. Nu startar jag 14.26 och lagklassen slutar kl 19.00. Då har jag massor med tid på mig att heja på resten av Torsbyekipagen :)

Red igenom Izza i ridhuset förut och hon kändes mjuk och följsam. Försöke få till en bra mellatrav och det blir faktiskt bättre för var dag som går även fast hon inte länger riktigt som hon ska än, duktig Izza!

Publicerat i Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.