Lokal LB:1+LA:1 Forshaga RF, 6 maj 2012

Jag måste börja med att berömma Forshaga RF för sin fina anläggning! Allt var bra ordnat och underlaget på både framridningen och tävlingsbanan var super.

LB:1
Izza kändes riktigt fin på framridningen! Mjuk i munnen och lyhörd för mina hjälper. Jag lät henne skritta ganska mycket eftersom jag inte ville rida henne trött när hon redan kändes fin. Inne på banan var hon också fin men det kändes lite vingligt här och där. Tog mig igenom hela programmet utan missar och slutade på 68, search 62% vilket ledde till en 2:a placering av 17 starter.

LA:1
Även här kändes Izza riktigt fin på framridningen. Väl inne på banan blev hon lite trött men kämpade på bra genom hela programmet. Travdelen gick riktigt bra och galoppdelen gick okej, ed hon orkade inte riktigt bära upp sig i 10 m volterna och vi fick även en felfattning. Trots detta skramlade vi ihop 64,74% och slutade på en 6:e plats av 16 starter (ej placerad).

Jag är supernöjd med min lilla häst som presterar som bäst när det väl gäller. Nu har jag faktiskt uppnått mitt mål med Izza: att tävla LA i dressyr. Så nu är det väl bara att fortsätta framåt och sikta mot nya mål :) LA:1 var riktigt roligt att rida och det var absolut inte sista gången! Tack till snälla Frida som var med som hästskötare och fotograf.

Foto: Frida Johansson

Publicerat i Allmänt, Tävlingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.