Dressyrtrim för Hanna

Igår tränade jag och Izza dressyr i trimgruppen igen. Vi fick jobba en hel del med skolorna och vi red diagonal sluta från hörnet till X för att sedan gå över i en öppna mot kortsidan. I början jobba vi i trav och där kändes Izza riktigt fin! Skolorna flöt på bra och hon lyssnade bra för mina hjälper.

Senare i passet jobbade vi även på samma sätt i galoppen och då blev det genast lite svårare. Vänstergaloppen gick riktigt bra men i högergaloppen tappade jag bort hela yttersidan. Hemläxa till nästa gång blir alltså att få ordning på skolorna i högervarvet.

Publicerat i Allmänt, Dressyrträningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.