Shopping i Karlstad

Har precis kommit hem efter en shoppingrunda i Karlstad. Med mig hem har jag bland annat ett guldfärgat blingbling pannband, approved ett svansskydd, information pills en flughuva och ett par goretex löparskor (till mig då, sildenafil inte till Izza). Hjälpte även Frida att bära saker från hennes lägenhet i Karlstad eftersom hon ska flytta till Torsby, så nu är jag lagom trött i benen och armarna :)

Direkt jag kom en penslade jag det nya pannbandet med genomskinlig nagellack så nu är det redo att användas på tävlingen imorgon :)

20120609-172006.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.