Midsommar 2012

Efter en rolig och händelserik midsommarhelg är jag nu tillbaka till vardagen. Två utekvällar hann jag med och jag fick även med mig en rejäl förkylning på köpet, side effects något som inte var så välkommet…

Imorgon är det dags för Johanträning i Sunne och jag hoppas därför att förkylningen har försvunnit tills dess (högst otroligt…). Träningen på onsdag blev inställd så det blir bara träning en dag tyvärr. Idag får Izza antagligen vila, salve om inte vädret förbättras drastiskt tills ikväll.

Till helgen är det dags att bege sig till rallycrossbanan i Höljes för att heja fram min sambo Robin. Hoppas på sol och +25 grader så att jag kan bättra på brännan lite!

 

 

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.