Gårdagens outfit

Jag har aldrig gjort ett outfit-inlägg tidigare, clinic
men någon gång ska väl vara den första :)

Jag:
Hjälm – Charles Owen Wellington Classic
Piké – 8848 Altitude
Vantar – Jacson
Ridbyxor – Hööks Crown
Ridstövlar – Cavallo Junior

Izza:
Träns – Globus Bonny
Nosgrimma – Kyro Riding Gear
Pannband – Färjestad Rid & Trav
Sadel – Prestige Modena
Sadelgjord – Wintec Cair
Schabrak – Hööks Showmaster
Benlindor – Hansbo

Publicerat i Hästliv, Outfits.

16 Comments

 1. Skulle du kunna göra en utvärdering av dina ridstövlar? är det Cavallo Junior Jump eller en annan modell? Tack på förhand! :)

 2. Riktigt fin outfit, tyckte hon passade bra i lila :) Kanske skulle testa det på min flinga med, det var ju faktiskt supersnyggt! :)

   • Ja, jag har aldrig liksom tänkt på det, utan min favoritfärg på flinga har hittills varit marinblått. Men lila var faktiskt riktigt snyggt! :)

     • Ja precis. Eftersom min favoritfärg är rosa så har jag tänkt att jag skulle ha en ceriserosa outfit, men jag har aldrig riktigt vågat köpa det ;) Tänk om det skär sig, för Cherry är ganska mörk i färgen, inte alls lika ljus som Izza! Hmm, det tåls att fundera på ;)

      • Ja det är klart, rosa på en fux är ju vanligtvis inte så snyggt… Fuxar är generellt riktigt svåra att klä tycker jag, många färger som skär sig :/ Tur att Izza är hyfsat ljus i alla fall :D Vill prova en turkos outfit någon gång, kan bli snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.