Tömkörning och manbad

Idag har jag provat att tömköra Izza. Sist jag gjorde det var förra hösten så kan väl säga att vi var lite ringrostiga :) Trots att vi inte var överens över vilket håll vi skulle gå åt ibland så var hon ändå riktigt fin stundtals.

Jag kommer åt henne på ett mycket bättre sätt i tömkörningen än i longeringen så detta är något vi ska fortsätta jobba med!

När vi kom in i stallet igen fick Izza en välbehövlig schamponering av manen och pannluggen. Hon hade nämligen skrubbat in massa koda i manen – jättesnyggt! Så efter badet passade jag även på att stängsla in granen som hästarna har i hagen, ingen mer kodakletig man tack!

20120628-205450.jpg

20120628-205509.jpg

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.