Falsterbo Horse Show app!

Ska ni till Falsterbo i år? Se då till att ladda ner deras app till din telefon!

Från hemsidan:

Även i år har vi en Falsterbo Horse Show App som du kan ladda ned både på iPhone och Android. Appen är förbättrad och förutom nyheter och erbjudanden kommer du även kunna finna både start- och resultatlistor. Då nätet i år är förstärkt både från Telia och Tele2 kommer det dessutom att finnas bättre kapacitet.

I applikationen kan du läsa de senaste nyheterna, visit web kolla tidsprogrammet och bläddra bland alla start- och resultatlistor. Du kan dessutom få information och smarta erbjudanden från våra utställare, symptoms sponsorer samt lokala restauranger!

 

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.