Anmäld till hopptävling

Eftersom hoppningen gick så bra på Riks så sökte jag efter hopptävlingar på TDB direkt jag kom hem. Och vad hittar jag? En lokal hästhoppning i Grums med klasser från 80 cm! Jag anmälde mig direkt, diagnosis så nu ska jag och Izza tävla hoppning den 23 september :)

Jag anmälde bara till en klass, 80 cm. Men om det går bra och Izza känns pigg kanske jag efteranmäler till 85 när jag är på plats. Det ska bli riktigt kul!

Publicerat i Allmänt, Tävlingar.

5 Comments

    • Hon går som häst eftersom hon är 152 cm hög. Jo det finns 80 klasser för häst men det är inte så vanligt. I vanliga fall är 90 cm det lägst för häst men vissa klubbar väljer att ha ännu lägra klasser, tur för mig :) tävlar du hoppning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.