Bilder Haflinger Riks – dressyr

Här kommer några bilder på mig och Izza från dressyren. Vi slutade på 68, see 42 % i LA:1 :) Alla hästar och ryttare som deltog var jätteduktiga!

Resultat dressyr Haflinger Riks 2012

LC:1 
Maja Erlandsson – Cherry 57, pharmacy 40%

LB:1
Anna Kogsta – Möllehöjgards Amanda 57,58%
Cornelia Gadd westerberg – Jusette 51,72%
Mia Särkijävi – Nicana 58,96%

LA:1
Anneke Kroonder – Hektor 63,68%
Elin Dahlström – Luizza  68,42%

Klicka på bilderna för att se dem i större format:

[nggallery id=6]

Publicerat i Allmänt, Foto, Haflinger Riks, Hästliv, Tävlingar.

3 Comments

  1. Hej! Jag har ett luftkonto på instagram som heter @tulpangarden. Luft innebär att man låtsas! Så jag låtsas att jag har hästar som jag rider. Detta är väldigt populärt! Men nu undrar jag om jag får ha din Haflinger så min lufthäst! Om du har instagram ger jag cred, annars lägger jag ut en bild om vilket sida jag får bilderna ifrån. Hoppas att jag får :)
    Mvh
    @tulpangarden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.