Träning för Johan Ekenberg

Igår tränade som sagt jag och Izza för Johan. Jag berättade för honom att jag har haft lite svårt att ”få ihop” Izza och att hon gärna biter sig fast lite i handen samt skjuter ut med vänster bak. Vi fick då jobba med öppnor på medellinjen från start och oj så fin hon blev efter det! Traven var helt underbar och jag behövde bara sitta och krama lite i handen. Vi passade då på att göra några längningar i trav och dom blev riktigt bra!

Galoppen var dock en helt annan historia… Där ville hon bita sig fast ordentligt och blev nästan helt stum. Jobbade lite med förvänd galopp på volten och Izza tyckte att jag var världens jobbigaste. Jaja, cheap allt kan ju inte vara bra på samma gång och jag är ändå riktigt nöjd med passet!

Foto: Anton Dahlström

 

Publicerat i Dressyrträningar, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.