Longering

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Alla mina appar på telefonen har slutat att fungera så kan inte mobilblogga längre. Ska försöka att installera om telefonen så börjar förhoppningsvis allt att fungera igen, page har man en stenålders iPhone så är det sådant man får räkna med :)

Idag blev Izza longerad på utebanan med inspänningstyglar. Hon bar sig själv i en jättefin form och jag blev riktigt förvånad över hur mycket hon har ändrat sig på någon månad. Testade även att få henne att länga på steget genom att springa bredvid henne på långsidorna och det fungerade superbra! Riktigt bra longeringspass idag med andra ord!

Publicerat i Allmänt, Hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.